ADANA / CEYHAN - Botaş İlkokulu

May

1-A Sınıfımızın Okuma Bayramı. Ayşegül KAYA Öğretmenimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ceyhan İngilizce Öğretmenleri Zümresi tarafından düzenlenen ENGLISH FUN
Festivaline katılarak okulumuzu temsil eden Neval KUYUCAKLIOĞLU öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Ceyhan İngilizce Öğretmenleri Zümresi tarafından başlatılan "Ceyhan İngilizce Şenliği Haftası" kapsamında ve okulumuz İngilizce Öğretmenimiz Neval KUYUCAKLIOĞLU koordinasyounda öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Emeği geçen tüm öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

FARKINDAYIM FARKINDA OLUN.

Çocuklarımız orman haftasında neler mi yaptı?

Çiçeklerini ektiler

Doğa gezisine çıktılar

Sanat etkinliklerinde de orman haftasına yer verdiler.

Kendi ağaçlarını tasarladılar

Mrt

YAŞLILAR HAFTASI münasebetiyle öğrencilerimizin gerçekleştirmiş oldukları YAŞLANINCA BEN oyunu.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Blok tabanlı kodlama ve robotik çalışmalarımız okul öncesi, ilkokul ve ortaokul olmak üzere tüm eğitim sevilerimizde devam ediyor.

Okulumuz öğrencilerini, günümüzün ve geleceğin beceri ve yeterliliği olan kodlama ve robotik konularında yetiştirmeye gayret ediyoruz.

Emeği geçen Emel BAYBURT ve Erhan BAYBURT öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

İzlemek istediğiniz video üzerine tıklayınız.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLAMA TÖRENİMİZ

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI

Şbt

Tatbikatımızın yapılması için ekipleri yönlendiren BOTAŞ Bölge Müdürümüz Mehmet TECİMEN Bey başta olmak üzere, İtfaiyeden Sorumlu Başmühendis Cezmi YILMAZ 'a, Baş İtfaiyeci Adem TAŞKIT ve PTT Anadolum A.Ş. Destek Personeli Mustafa Sami ALÇI 'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapmış olduğumuz çalışmaları gezen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Murat SERT, emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür etti.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Turap KARAVUŞ 'un Babası vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cuma Namazını müteakip Ceyhan Asri Mezarlığı 'na defnedilecektir.

Merhuma rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı dileriz

Şbt

Okulumuz öğrencilerine yönelik DEPREM FARKINDALIK EĞİTİMİ gerçekleştirdik.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ARALIK VE OCAK ETKİNLİKLERİMİZ