ADANA / CEYHAN - Botaş İlkokulu

İkincilik Ödülü: Gümüş Madalya
Üçüncülük Ödülü: Bronz Madalya

Yarışmanın Konusu Ve Amacı

Botaş İlkokulu tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında düzenlenecek “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konulu resim yarışmasının kapsam ve koşullarının düzenlenmesidir. “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” temalı yarışma kapsamında hayatın her alanında hissettiğimiz, gözlemlediğimiz ve yaşadığımız özgürlük kavramının özgün resimlerle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anısına ölümsüzleştirilmesi, 100. yıl coşkusunun yansıtılması, Botaş İlkokulu ziyaretçileri ve takipçileri ile paylaşılması amaçlanmıştır.

Yarışma Genel Katılım Koşulları Ve Yarışma Şartnamesi
• Yarışma tüm Botaş İlkokulu öğrencilerinin katılımına açıktır. Botaş İlkokulu yönetimi, düzenleme kurulu üyeleri, jüri üyeleri ve 1. derece yakınları yarışmaya katılamaz.

• Yarışmaya katılım ücretsizdir.

• Yarışmaya katilacak olan resimler 35x50 boyutunda resim kağıdına pastel boya ile yapılacaktır.

• Yapıt kendisine ait olmadığı halde kendisininmiş gibi göstermeye ve değerlendirme kurulunu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişiklikleri yapan katılımcılar jüri kararı ile yarışmadan diskalifiye edilir.

• Yarışmada dereceye giren eserler Botaş İlkokulu internet sitesinden yayınlanacaktır.

Yarışma Takvimi
Yarışmaya Son Katılım Tarihi: 24 Ekim 2023